آموزش ویدئویی تنظیمات وردپرس ⭐️ به صورت [ کاربردی ] ساده

  1. خانه
  2. آموزش کاربردی
  3. آموزش ویدئویی تنظیمات وردپرس ⭐️ به صورت [ کاربردی ] ساده
آموزش تنظیمات وردپرس

آموزش کامل تنظیمات وردپرس به صورت کاربردی

هنگام کار با وردپرس یکی از مهمترین بخش هایی که حتما نیاز به کار با آن خواهید داشت، بخش تنظیمات وردپرس است. در این بخش امکانات خاصی وجود دارد که به ترتیب و به صورت قدم به قدم آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

در این آموزش تنها به توضیح و آموزش بخش های پرکاربرد آن پرداخته خواهد شد. بنابراین متن این آموزش تا حد زیادی از حالت خشک درآمده و به دور از هرگونه توضیح اضافی می‌باشد.

تنظیمات وردپرس

تنظیمات در وردپرس دارای ۷ زیر بخش می‌باشد. هر یک از این زیر بخش های موجود اختصاص به کار های جداگانه‌ای دارند. اگر بخواهیم به مهمترین قسمت های موجود در تنظیمات وردپرس اشاره کنیم، می‌توانیم موارد زیر را نام ببریم :

  • تنظیمات > عمومی > معرفی کوتاه
    • به منظور تعیین حیطه‌ی اصلی وبسایت
  • تنظیمات > خواندن > صفحه نخست
    • انتخاب برگه‌ا‌ی دلخواه به عنوان صفحه‌ی اصلی وبسایت
  • تنظیمات > خواندن > نمایش به موتور های جستجو
    • فعال کردن این گزینه = درخواست ایندکس نشدن سایت
  • تنظیمات > پیوند های یکتا > تنظیمات عمومی
    • به منظور اتنخاب ساختار url های وبسایت شما

تنظیمات>عمومی

البته که موارد ذکر شده در بالا را تنها به منظور آشنایی بیشتر شما با مهمترین قسمت های تنظیمات و همچنین دسترسی راحت‌تر شما به بخش های گفته شده از طریق مشاهده‌ی سرتیتر های این مطلب می‌باشد. در ادامه به صورت بخش به بخش به توضیح تمام قسمت های بخش تنظیمات>عمومی در وردپرس خواهیم پرداخت.

 

عنوان سایت

عنوانی که در تب مرورگر و همچنین انتهای نام مطالب شما در صفحه‌ی سرچ گوگل نمایش داده می‌شود. اگر سایت وب یار تو را در نظر بگیرید، ما برای این قسمت همین کلمه‌ی وب یار تو را انتخاب کرده‌ایم.

مثال ) آموزش نصب وردپرس | وب یار تو

معرفی کوتاه

در این قسمت می‌توانید یک توضیح کوتاه در رابطه با سایت خود درج نمایید. به طور مثال ما برای سایت خود از عنوان “طراحی سایت فروشگاهی | طراحی سایت شرکتی” استفاده کرده‌ایم. این قسمت نیز همانند عنوان سایت می‌تواند در نتایج جستجوی گوگل و همچنین در تب مرورگر نمایش داده شود. البته تنها زمانی که شخصی اسم سایت شما را سرچ کند این توضیحات بعد از اسم سایت شما نمایش داده می‌شود.

به طور مثال وقتی کلمه‌ی وب یار تو را در گوگل سرچ کنید، این تیتر به شما نمایش داده خواهد شد که مربوط به صفحه‌ی اصلی وب سایت می‌باشد.

مطلب پیشنهادی :  آموزش [ کامل ] نصب و به روز رسانی افزونه در وردپرس و هاست

مثال ) وب یار تو | طراحی سایت فروشگاهی | طراحی سایت شرکتی

آدرس ایمیل مدیریت

دو گزینه‌ی دیگر در این قسمت مربوط به URL سایت وجود دارد که ما از آن صرف نظر می‌کنیم. بعد از این دو مورد قسمتی با نام آدرس ایمیل مدیریت را مشاهده می‌کنید. اگر در هنگام نصب وردپرس یک آدرس ایمیل وارد کرده باشید به طور پیش فرض برای این قسمت در نظر گرفته خواهد شد.

در واقع این ایمیل بیشتر به منظور بازیابی رمز عبور ورود به وردپرس شما می‌باشد. توجه داشته باشید که این قسمت را به طور صحیح وارد کرده باشید. البته این ایمیل بیشتر به منظور ارسال اطلاعیه های لازم برای آگاهی شما از بروز مشکلات و یا خبر به روزرسانی وردپرس می‌باشد.

عضویت

قسمت بعدی مربوط به عضویت می‌باشد. با فعال کردن این گزینه همانطور که در توضیحات خودش نیز آمده است، هر شخصی می‌تواند نام نویسی کند. این قسمت برای سایت هایی که قصد دارند کاربر در سایتشان نام نویسی کند باید فعال باشد.

نقش پیش فرض کاربر تازه

در این بخش شما می‌توانید تعیین کنید که اگر شخص دیگری غیر از خودتان که در وب سایت شما عضو شد، چه نقشی داشته باشد. به طور مثال می‌توانید نقش نویسنده را به او بدهید. اگر می‌خواهید که شخص مورد نظر در اعمال هرگونه تغییر مختار باشد، این قسمت را روی مدیر کل قرار بدهید.

زبان سایت

در این قسمت همانطور که مشخص است می‌توانید زبان سایت خود را تغییر دهید. با این کار زبان محیط وردپرس شما نیز تغییر خواهد کرد. چنانچه قصد در تغییر زبان وب سایت خود را داشتید حتما قبل از آن یک بکاپ کامل از سایت خود تهیه کنید تا در صورت بروز مشکل، اطلاعات خود را بازگردانی نمایید.

زمان محلی، ساختار تاریخ و ساختار زمان نیز نیازی به توضیح ندارند. همچنین روز آغازین هفته را نیز می‌توانید بر روی شنبه تنظیم نمایید.

تنظیمات وردپرس > نوشتن

در این بخش تنظیمات کاربردی خاصی وجود ندارد. در قسمت اول یعنی همان قسمت دسته‌ی پیش فرض نوشته‌ها، دسته‌ای را که قصد دارید به طور پیش فرض برای نوشته های شما در نظر گرفته شود را انتخاب نمایید. گزینه‌ های بعدی نیز مربوط به تنظیمات سرویس دهنده‌ی ایمیل است. اگر از سرویس دهنده‌ی ایمیلی استفاده نمی‌کنید این بخش را بدون تغییر بگذارید.

مطلب پیشنهادی :  آموزش کامل نصب [ وردپرس فارسی ] روی هاست دایرکت ادمین

تنظیمات وردپرس > خواندن

در این بخش یکی از مهمترین کار هایی که می‌توانید انجام دهید، اختصاص یک برگه‌ی دلخواه به عنوان صفحه‌ی اصلی وب سایت شما می‌باشد. همچنین می‌توانید برای اختصاص یک برگه‌ی خاص به مطالب خود نیز از همین قسمت اقدام نمایید.

 

به طور پیش فرض صفحه‌ی اصلی وب سایت شما بر روی آخرین نوشته‌ها قرار دارد. برای تغییر صفحه‌ اصلی سایت خود، از طریق قسمت “صفحه اصلی شما نمایش داده می‌شود” گزینه‌ی یک برگه‌ی یکتا را انتخاب کنید. سپس از طریق فهرست پایین همان قسمت، نام برگه‌ی خود را به عنوان صفحه‌ی اصلی خود انتخاب نمایید.

اگر قصد تغییر یا اختصاص برگه‌ای خاص به وبلاگ و نوشته های خود را دارید نیز می‌توانید از قمست برگه نوشته‌ها، این کار را مانند انتخاب برگه‌ی صفحه‌ی اصلی انجام دهید. همچنین بیشترین تعداد نوشته در هر برگه‌ را نیز می‌توانید از طریق بخش بعدی انتخاب کنید.

نمایش به موتور های جستجو

این قسمت از تنظیمات خواندن نیز اهمیت زیادی دارد. فعال کردن این گزینه همانطور که در توضیح خود نوشته است، باعث عدم ایندکس مطالب و سایت شما در موتور های جستجو می‌گردد. در واقع با فعال کردن این قسمت موتور های جستجو مانند گوگل، بینگ و غیره با سایت شما کاری ندارند و آن را در نتایج خود نشان نمی‌دهند. این خاصیت بیشتر مخصوص به کسانی است که قصد دارند در ابتدا مطالب و محتوای خاصی را منتشر کنند.

تنظیمات>گفت‌و‌گو

در این بخش همانطور که مشاهده می‌کنید، تنظیماتی مبنی بر شرایط و قوانین حاکم بر گفتگو و دیدگاه های سایت شما می‌باشد. شاید یکی از بخش های جذاب این قسمت، اختصاص دادن یک نوع تصویر به عنوان عکس اشخاصی است که در سایت شما دیدگاه می‌گذارند. برای این کار می‌توانید از قسمت نیم‌رخ‌ها یک تصویر برای کاربرانی که در سایت شما دیدگاه می‌گذارند اختصاص دهید.

 

همچنین از جمله کار های دیگری که می‌توانید در این بخش انجام دهید، اعمال محدودیت و فیلتر برای دیدگاه های سایت شما می‌باشد. به عنوان مثال می‌توانید دیدگاه هایی که حاوی یک سری کلمات خاص و یا آی‌پی های خاصی می‌باشند را نپذیرید.

مطلب پیشنهادی :  طراحی سایت لباس زنانه + ❤️ فروش فوق العاده با 12 نکته

تنظیمات>رسانه

پیشنهاد می‌کنیم با این بخش کاری نداشته باشید. چرا که اغلب به صورت کاملا استاندارد تعیین شده‌اند. در صورت اعمال تغییرات اشتباه در این زمینه امکان خارج شدن وب سایت شما از ساختار استاندارد وجود خواهد داشت. به طور کلی این بخش مربوط به تعیین ابعاد تصاویر بند انگشتی، متوسط و بزرگ سایت شما می‌باشد.

 

تنظیمات>پیوند های یکتا

این بخش نیز یکی از قسمت های مهم در تنظیمات وردپرس محسوب می‌شود. اولین مورد در این بخش مربوط به تنظیمات عمومی پیوند های یکتای سایت شما می‌باشد. پیوند های یکتا همان آدرسی هستند که برای مطالب و برگه‌ های شما در نوار url بعد از نام سایت قرار می‌گیرند.

 

در اولین قسمت می‌توانید نوع ساختار url های خود را انتخاب کنید. در اغلب موارد این قسمت بر روی گزینه‌ی ساده قرار دارد که به هیچ عنوان ساختار استانداری محسوب نمی‌شود. بهترین حالت برای ساختار url های شما، استفاده از گزینه‌ی “نام نوشته” می‌باشد.

پیشنهاد ما به شما این است که به باقی تنظیمات موجود در این بخش کاری نداشته باشید. چرا که در برخی موارد امکان وقوع مشکل در وب سایت وجود خواهد داشت. البته اعمال تغییر در این بخش‌ها،کار سختی نیست. در واقع خودِ‌ وردپرس توضیحات مناسبی در رابطه با هر قسمت داده است. اما همانطور که گفته شد مهم ترین کار شما در بخش پیوند های یکتا، تنها تغییر ساختار url کلی سایتتان از ساده به نام نوشته است.

تنظیمات>حریم خصوصی

در این بخش همانطور که از نامش مشخص است، تعیین قوانین و سیاست های خاص وب سایت شما می‌باشد. در واقع اگر در سایت خود برای مشتریان، قوانین و سیاست های خاصی در خصوص مشتریان و حریم خصوصی بین خود و کاربران دارید، می‌توانید از قسمت پایین صفحه‌ی باز شده، از فهرست موجود، برگه‌ی مورد نظر خود را انتخاب نمایید.

 

البته در هنگام نصب وردپرس به صورت خودکار یک برگه به همین منظور، برای شما ایجاد خواهد شد. در غیر این صورت ابتدا از طریق بخش برگه‌ها یک برگه‌ مخصوص این کار ایجاد کنید و قوانین خود را در آن بنویسید. بعد از این کار از طریق همین بخش یعنی حریم خصوصی، برگه‌ی خود را انتخاب نمایید.

5/5 - (2 امتیاز)

اشتراک گذاری در :

مطلب قبلی
آموزش [ کامل ] نصب و به روز رسانی افزونه در وردپرس و هاست
مطلب بعدی
طراحی سایت فروشگاهی [ ⭐️ اختصاصی ] با وردپرس + قیمت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست