آموزش [ کامل ] نصب و به روز رسانی افزونه در وردپرس و هاست

  1. خانه
  2. آموزش کاربردی
  3. آموزش [ کامل ] نصب و به روز رسانی افزونه در وردپرس و هاست
آموزش نصب افزونه وردپرس

آموزش نصب افزونه (Plugin)

همانطور که می‌دانید امروزه به دلیل محبوبیت بسیار بالای وردپرس، برنامه نویسان مختلف و همچنین شرکت های معتبری اقدام به ارائه‌ی افزونه های خاصی کرده‌اند. در واقع تقریبا هرکاری را می‌توان در یک سایت وردپرسی با استفاده از نصب افزونه انجام داد.

در این نوشته قصد داریم تا با روش های نصب افزونه برای یک سایت وردپرسی آشنا شویم. در ادامه انواع روش های مختلف برای آپلود و نصب افزونه را توضیح خواهیم داد.

به طور کلی دو روش برای نصب افزونه وجود دارد. اول آپلود و نصب افزونه از طریق خودِ وردپرس که ساده ترین روش است. دومین روش نیز آپلود فایل افزونه به طور مستقیم در هاست می‌باشد.

آموزش نصب افزونه در وردپرس + آسان ترین روش

برای دانلود و نصب افزونه در وردپرس نیز دو روش وجود دارد. اولین مورد دانلود فایل افزونه از سایت های معتبر یا سایت وردرپرس فارسی و بعد نصب آن می‌باشد. دومین روش نیز، استفاده‌ی مستقیم از مخزن وردپرس است.

چنانچه افزونه‌ای که قصد نصب و راه اندازی آن را دارید، یک افزونه‌ی ساده و رایگان می‌باشد، توصیه‌ می‌کنیم این کار را از طریق مخزن وردپرس انجام دهید. به عنوان مثال اگر می‌خواهید افزونه‌ی ووکامرس فارسی را برای خود نصب کنید، می‌توانید از این روش استفاده کنید.

در واقع می‌توان نصب و فعالسازی افزونه از مخزن وردپرس را آسان ترین روش برای این کار دانست. اما این روش تنها برای نصب نسخه های رایگان افزونه می‌باشد. برخی از افزونه‌ها دارای هر دو نسخه‌ی پولی و رایگان هستند. برخی دیگر نیز تنها به صورت پریمیوم و غیر رایگان هستند.

نصب و فعالسازی افزونه از مخزن وردپرس

 

بعد از اینکه نصب وردپرس فارسی به پایان رسید می‌توانید از منوی سمت راست صفحه، گزینه‌ی افزونه‌ها را مشاهده کنید. اگر زبان وردپرس شما انگلیسی می‌باشد، این گزینه با نام Plugin قابل مشاهده است.

پس از کلیک روی این گزینه، از سمت راست بالای صفحه، روی افزودن کلیک می‌کنیم. همانطور که گفته شد در ابتدا قصد داریم تا نصب افزونه از طریق مخزن وردپرس را به شما آموزش دهیم.

مطلب پیشنهادی :  بهینه کردن تصاویر [ کاهش حجم ] ✅ فوق العاده سریع و آسان

در این قسمت در سمت چپ صفحه‌ی باز شده می‌توانیم نام دقیق افزونه‌ی مورد نظر خود را در فیلد مورد نظر وارد کنیم. به عنوان مثال ما قصد نصب افزونه‌ی ووکامرس را داریم. به همین دلیل عبارت woocommerce را به طور دقیق در این قسمت می‌نویسیم.

پس از آن می‌توانید افزونه‌ی مورد نظر را مشاهده کرده و روی گزینه‌ی نصب کلیک کنید. در این مرحله از این کار می‌بایست کمی صبر کنید. معمولا در حدود ۲ دقیقه می‌بایست افزونه به طور کامل بارگیری شود. بعد از بارگیری افزونه، دکمه‌ی نصب افزونه به دکمه‌ی فعالسازی تغییر نام پیدا می‌کند.

روی فعالسازی کلیک کنید تا افزونه برای شما فعال شود. در نهایت پس از چند ثانیه و یا در حدود ۱ دقیقه افزونه برای شما فعال خواهد شد. اما همیشه اوضاع خوب پیش نمی‌رود. امکان دارد در نصب افزونه به این روش با خطا مواجه شوید و به صورت صحیح نصب و فعالسازی انجام نشود. برای برطرف شدن این خطا باید به روش های دیگر رو بیاورید.

نصب افزونه از طریق آپلود در وردپرس

 

در این روش ما باید از قبل افزونه‌ی مورد نظرمان را از سایت وردپرس و یا دیگر سایت های معتبر دانلود کرده باشیم. به عنوان مثال برای نصب افزونه‌ی ووکامرس به این روش، ابتدا فایل افزونه را از طریق سرچ در گوگل پیدا می‌کنیم.

پس از دانلود فایل زیپ، وارد وردپرس خود می‌شویم. از منوی سمت راست بر روی گزینه‌ی افزونه‌ها و افزودن کلیک می‌کنیم. حالا می‌توانید در بالای همین صحفه قسمتی را به منظور آپلود فایل پیدا کنید. روی آن کلیک کنید و گزینه‌ی choose file را انتخاب نمایید. به این ترتیب فایل زیپ دانلود شده را انتخاب و روی دکمه‌ی نصب کلیک کنید.

پس از گذشت زمانی در حدود یک دقیقه (بستگی به حجم افزونه دارد) فایل زیپ شما آپلود و نصب خواهد شد. پس از آن دکمه‌ای با متن فعالسازی را در آن مشاهده خواهید کرد. با زدن بر روی این دکمه، پس از نمایش پیغام “افزونه با موفقیت فعال شد”، مراحل نصب افزونه به پایان می‌رسد. هنوز یک روش دیگر نیز باقی مانده است.

مطلب پیشنهادی :  آموزش کامل نصب [ وردپرس فارسی ] روی هاست دایرکت ادمین

نصب افزونه از طریق هاست | روش دستی

همانطور که می‌دانید امروزه سه کنترل پنل محبوب به منظور مدیریت هاست در بین شرکت های هاستینگ، استفاده می‌شوند. این سه کنترل پنل، دایرکت ادمین، سی‌پنل و پلسک هستند. البته دایرکت ادمین و سی‌پنل از استفاده‌ی بیشتری برخوردار می‌باشند. در ادامه به روش نصب افزونه در هاست سی‌پنل می‌پردازیم.

آموزش نصب افزونه در سی پنل

برای استفاده از این روش می‌بایست در ابتدا از طریق پنل کاربری در سایت شرکت هاستینگ خود وارد سی پنل شوید. پس از این کار وارد بخش File Manager شده و پس از آن روی پوشه‌ی public_html کلیک کنید. سپس وارد پوشه‌ی wp-content و سپس plugins شوید.

حال نوبت به آپلود فایل زیپ افزونه‌ی مورد نظر شما می‌رسد. برای این کار روی دکمه‌ی Upload واقع در نوار بالایی صفحه کلیک کنید. دکمه‌ی select file را از وسط صفحه‌ی باز شده کلیک کرده و فایل زیپ افزونه‌ی مورد نظر را انتخاب نمایید. پس از این کار می‌بایست صبر کنید تا رنگ نوار پیشرفت به سبز تغییر کند. (توجه داشته باشید ممکن است نوار پیشرفت ۱۰۰٪ را نشان دهد اما فایل به طور کامل آپلود نشده باشد. بنابراین باید صبر کنید تا رنگ نوار پیشرفت سبز شود.)

پس از سبز شدن نوار پیشرفت نوبت به بازگشت به صفحه‌ی قبل است. برای این کار روی لینک آبی نمایش داده شده در وسط صفحه کلیک کنید. پس از وارد شدن به بخش Plugins روی فایل زیپ، راست کلیک کرده و گزینه‌ی Extract را انتخاب نمایید. دوباره بر روی گزینه‌ی Extract files در پنجره‌ی نمایش داده شده کلیک کنید.

مطلب پیشنهادی :  آموزش ویدئویی تنظیمات وردپرس ⭐️ به صورت [ کاربردی ] ساده

سپس پنجره‌ای شامل فایل های اکسترکت شده به شما نشان داده می‌شود. روی دکمه‌ی close کلیک کنید. بعد از این کار می‌بایست فایل زیپ افزونه را حذف نمایید. (در روش های قبل تمام این کارها به صورت اتوماتیک انجام می‌شدند.)

برای اینکه فایل زیپ به کلی از هاست شما پاک شود. وقتی روی فایل زیپ راست کلیک کرده و گزینه‌ی Delete را انتخاب می‌کنید، پیغامی به شما نشان داده خواهد شد. درون آن پیغام یک گزینه‌ی غیر فعال با این متن وجود دارد : Skip the trash and permanently delete the files که ترجمه‌ی آن می‌شود : از سطل زباله رد شوید و پرونده را برای همیشه حذف کنید.

با این کار فایل مورد نظر به طور کلی از روی هاست شما پاک خواهد شد. این امر موجب می‌شود، فضای هاست شما بیهوده اشغال نشود. بعد از انجام این مراحل، نوبت به فعالسازی افزونه می‌رسد. در واقع ما تا اینجای کار به عبارتی افزونه‌ی خودمان را نصب کردیم و حالا باید آن را فعال کنیم.

برای این کار دوباره وارد وردپرس می‌شویم. سپس از طریق کلیک بر روی گزینه‌ی افزونه‌ها، وارد لیست افزونه های نصب شده می‌شویم. در آن فهرست باید به دنبال نام افزونه‌ی مورد نظرمان بگردیم. سپس از طریق گزینه های موجود در زیر نام افزونه روی گزینه‌ی فعال کردن، کلیک می‌کنیم. پس از چند ثانیه افزونه برای ما فعال می‌شود.

(برای نصب افزونه از طریق سی پنل نیز در چند روز آینده یک ویدیو جدید بارگزاری خواهد شد.) برای آموزش نصب افزونه از طریق دایرکت ادمین و پلسک نیز به زودی این مطلب را کامل می‌کنیم. اما نحوه‌ی انجام مراحل برای دایرکت ادمین تقریبا با سی پنل یکسان است. تنها تفاوت های بسیار جزئی و بیشتر در ظاهر خود دارند. در هر صورت به زودی آموزش دایرکت ادمین و سپس پلسک نیز به این آموزش اضافه خواهد شد.

5/5 - (1 امتیاز)

اشتراک گذاری در :

مطلب قبلی
آشنایی با روشهای طراحی سایت [ حرفه ‌ای ] به طور کامل
مطلب بعدی
آموزش ویدئویی تنظیمات وردپرس ⭐️ به صورت [ کاربردی ] ساده

2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست